Update ivm coronavirus

Beste leden,

Hierbij weer een update vanuit het bestuur vanwege nieuwe maatregelen van het kabinet en informatie van het KNKV vanwege het coronavirus.

Het kabinet heeft afgelopen maandag nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Deze extra maatregelen gelden tot 1 juni en hebben gevolgen voor de verschillende activiteiten van Sporting West/Bonarius.com en het KNKV. Hieronder staan de belangrijkste punten genoemd:

Veldcompetitie gaat niet door. Het KNKV heeft naar aanleiding van deze extra maatregelen besloten om ook alle wedstrijden van de veldcompetitie niet door te laten gaan. Informatie hierover kunnen jullie via deze link vinden. We hopen voor 6 april te horen wat de gevolgen zijn voor de standen, promotie en degradatie.

Korfbal Leaguefinale gaat niet door. We hadden dit jaar weer zin in om met de bus naar Ahoy te gaan om de finale te bekijken. We wachten verder bericht van het KNKV nog af of het misschien later dit jaar wel doorgaat.

Palentoernooi gaat niet door. Ons jaarlijks Palentoernooi tijdens Hemelvaart valt binnen de periode tot 1 juni en kan dus helaas niet doorgaan.

Pinksterkamp gaat niet door. Hét evenement van het jaar voor de jeugd (en leiding) tijdens het Pinksterweekend valt ook binnen de periode tot 1 juni.

Training TeamNL gaat niet door. Wij zouden 11 mei bezoek krijgen van spelers van het Nederlands Team inclusief een mooie training. Wij hopen dat ze volgend seizoen wel komen.

Paasontbijt gaat niet door. Altijd gezellig, maar helaas wordt er dit jaar niet gezamenlijk ontbeten in het clubhuis.

Cursus KT2 gaat niet door. Verschillende leden hadden zich opgegeven om mee te doen met de trainerscursus KT2. Deze is door het KNKV afgelast en verschoven naar volgend seizoen.

Er gaat dus veel niet door. Als bestuur bedenken we zachtjes aan activiteiten voor geval de maatregelen worden afgezwakt of niet meer nodig zijn. Voor de periode tot in ieder geval 1 juni willen wij voornamelijk online wat leuke activiteiten organiseren, zodat we elkaar niet te veel hoeven te missen en we ook nog een beetje fysiek en mentaal fit blijven. Wij hebben al wat ideeën, maar als jullie ook ideeën voor leuke activiteiten hebben, stuur deze dan naar Jeffrey Beckers (bestuur@sportingwest.com).

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, komen wij met een nieuwe update. Het KNKV heeft een videoboodschap en veel gestelde vragen op haar website geplaatst. Wij hopen dat iedereen zich goed laat informeren over de maatregelen van het kabinet en het RIVM en zich hieraan ook houdt.Voor nu wensen wij iedereen veel sterkte en gezondheid toe.

Het bestuur van Sporting West/Bonarius.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie