Oefenwedstrijden van de E2 en C1

De E2 en de C1 begonnen beide met een oefenwedstrijd bij en tegen Blauw Wit.

De E2 oefenen tegen Blauw Wit

Zaterdag 9 november begon het zaalseizoen echt voor de E2. De eerste wedstrijd was een oefenwedstrijd tegen en bij Blauw Wit.

Jip was er helaas niet bij. Adrian en Oscar mochten hun debuut maken in deze E2.

We begonnen met aanvoerder Geoffrey, Alicia, Keano en Alyssa. Wissels waren Oscar en Adrian. Voor Adrian zou het zijn eerste wedstrijd worden. Eigenlijk nog een effie, maar nu oefenen in de E2.

Een goede start. We waren beter dan Blauw Wit. In het eerste kwart kwamen we zelfs door 2 doelpunten van Keano voor met 0-2. Na 10 minuten de nodige wissels. Geoffrey en Alicia maakten plaats voor Oscar en Adrian. Adrian mocht als meisje spelen. Blauw Wit had ook gewisseld en het werd een hele andere wedstrijd. Nu was Blauw Wit de sterkere ploeg en liep snel uit naar 5-2. Toen ging het gelukkig beter en werd er een tijdje niet meer gescoord. Ook in het derde kwart duurde het even voor er gescoord werd. Keano en Alyssa waren in het derde kwart reserve. Oscar moest nog gewisseld worden met een blessure. Keano kwam er weer in en Blauw Wit liep uit tot 7-2. In het laatste kwart stonden we weer met de begin opstelling. Twee doelpunten van Keano brachten de stand op 7-4. Na die 7-4 mocht Oscar er weer in voor Keano. Een cadeautje en een snel BW doelpunt leverde de 9-4 eindstand op. De strafworpen werden gewonnen door Blauw Wit met 7-4. Hier scoorden Keano, Alicia en Geoffrey.

e2 oefenen bij bw 191109 (1)

De C1 oefenen tegen Blauw Wit C1

Ook voor de C1 begon het zaalseizoen met een oefenwedstrijd tegen en bij Blauw Wit.

Isabella was na haar blessure gelukkig ook weer paraat. Zo waren we met 9 spelers. Aya is nog geblesseerd en ook Emilija was er helaas niet bij.

Agata was de aanvoerder en begon met Ella als jongen in de aanval. De meiden in de aanval waren Janna en Tika.  In de verdediging ook 2 “jongens”: Carice en Luar. De meiden waren daar Isabella en Lotte. Aicha was de eerste wissel.

Het eerste punt was voor ons. Een doelpunt van Agata leverde de 0-1 op. Hierna ging het wat sneller. Zo snel dat Blauw Wit ouders het niet hadden gezien. De gelijkmaker van Blauw Wit. En daarna nog 2 Blauw Wit doelpunten. Agata bracht de spanning weer terug  met de 3-2 en die stand bleef een tijd op het scorebord. Vlak voor rust werd het nog wel 4-2 en dat werd de ruststand. Een leuke wedstrijd met teams die goed aan elkaar gewaagd waren. In de tweede helft hadden we zelfs een hele goede periode met lange aanvallen en de nodige kansen. Goede schoten op de korf die er net niet ingingen. Uiteindelijk toch de 4-3 door een goed schot van Luar. We kregen nog kansen op meer, maar gelijk liep de accuspanning te ver terug. In de laatste 10 minuten kon Blauw Wit zich herpakken. Een paar foutjes werden gelijk af gestraft en Blauw Wit kon uitlopen naar de 8-3 eindstand.

Het was een goede wedstrijd van de C1. De wedstrijd duurde helaas 10 minuten te lang en de 8-3 is een beetje geflatteerd.