De F1 oefenen tegen Blauw Wit

Zaterdag 16 november was ook de eerste wedstrijd van de F1 dit seizoen. Een oefenwedstrijd met wat spelletjes. Voor ons was het de eerste wedstrijd weer als F1, ook voor Blauw Wit was het de eerste wedstrijd.

Voor Sporting West/Bonarius.com-Argus F1 zagen we Ashley, Isabel, Alyssa en Adrian in het veld komen.

We begonnen met een tikspel. Even kijken welke vereniging de beste tikkers heeft.

Eerst nog even een korte uitleg en daarna kon scheidsrechter Ruud de eerste wedstrijd starten. We zouden 3 wedstrijdjes van 10 minuten spelen. In de eerste wedstrijd vielen 2 doelpunten. Adrian wist voor onze F1 te scoren. Ook Blauw Wit wist te scoren. Een 1-1 gelijkspel dus.

Na het eerste wedstrijdje weer een spel. Tegenstander roof. Door doelpunten te maken kun je een tegenstander veroveren. Als alle tegenstanders dan bij jou staan ben je de winnaar. Dat ging gelijk op, maar de F1 had 1 Blauw Wit speler meer.

Hierna weer een wedstrijdje. Dit keer was Blauw Wit doeltreffender. Weer 2 doelpunten, maar dus allebei voor Blauw Wit.

Na dit tweede wedstrijdje was er effies pauze.

Na die pauze weer een wedstrijdje van 10 minuten. Een wedstrijd met wel de nodige kansen voor beide teams, maar helaas geen doelpunten.

Tot slot natuurlijk de strafworpen. Hier zagen we Isabel scoren.

Het werd een leuk en leerzaam oefenuurtje voor de kinderen.