De E2 thuis tegen DKV

Zaterdag 7 september begon voor ons combiteam de E2 de competitie. Vorige week werd er ruim gewonnen van Stormvogels, maar dat was nog een oefenwedstrijd.

Voor de spelers is het nog even wennen dat je niet meer gedekt mag schieten, maar dat je tegenstander dat ook niet mag, als jij dat ook doet.

Tegen DKV begonnen we met aanvoerder Alyssa, Alicia, Jip en Geoffrey. Keano mocht nog even aan de kant.

Voordat we begonnen kwam er een regenbui langs. Het hele veld stond onder water. Tien minuten voor aanvang stond er nog een hele laag water op het veld. Gelukkig zakte dat snel weg en konden we op tijd op een droog veld beginnen. De zon liet zich zelfs zien.

Voor beide teams was het even wennen. In het eerste kwart werd er maar 1 keer gescoord: Door DKV.

In het tweede kwart kwam Keano erin voor Geoffrey. Een sterk kwart voor de E2 met de nodige kansen en ook 1 doelpunt gescoord door Keano. De ruststand werd 1-1.

Na de rust ging Jip eruit voor Geoffrey. Kansen voor beide teams, maar alleen DKV wist te scoren Dit keer 2x. Na driekwart was de stand dus 1-3.

Het laatste kwart kwam Jip erin als meisje voor Alicia. Beide teams wisten  nu ook meer te scoren. Een one hander van Geoffrey werd helaas afgekeurd voor verdedigd. DKV was op 1-4 gekomen. Keano had de 2-4 gescoord. Waarna DKV uitliep naar 2-6. Het werd in het laatste kwart best wel rommelig. Geoffrey wist heel verrassend de 3-6 te scoren. Hij en Alyssa hadden de bal vast. Wat nu? Gelukkig liet Alyssa los en kon Geoffrey tot verbazing van iedereen scoren.

Bij de strafworpen kwamen we voor met 1-0, maar ook daar was de winst voor DKV: 2-3