Korfbalochtend Argus

 

 

Zaterdag 13 april was er een Kangoeroe uur bij Argus in Weesp. De Kangoeroes van Argus deden mee en de Kangoeroes van DKV Victoria.

Gelijk met dat Kangoeroe uur was de oefenwedstrijd van Sporting West/Argus/DKV Victoria F1 tegen Purmer F1. Sporting West/Argus /DKV Victoria F1 bestond dit keer uit 7 spelers. Dit waren er 3 van Sporting West: Alicia, Jip en de debuterende Alex. Van Argus waren Geoffrey, Alyssa en Isabelle er weer bij en we hadden een gastspeelster. Anniek van DKV Victoria speelde mee in de combi met die lange naam. We moesten het opnemen tegen 10 spelers van Purmer.

Alex mocht zijn debuut maken en was maar gelijk de aanvoerder. Er werd dit keer veel gewisseld en we mochten veel met een superspeler spelen. Na 10 minuten stonden we namelijk al met 1-8 achter. Anniek had gescoord en in het tweede kwart wist ze ook het tweede punt voor ons te scoren. Daarna begon er een inhaal race. Geoffrey was op schot:3-8,4-8 en 5-8. Anniek weer de 6-8 en toen gingen we weer 4 tegen 4 verder. De 7-9 was weer door Geoffrey. Daarna liep Purmer weer uit naar 7-12.

Na het Kangoeroeuur en de oefenwedstrijd waren er pannenkoeken en konden we ons opmaken voor deel 2.

De wedstrijd van de B2 tegen Argus B1. In de eerste helft was het heel spannend en ging het gelijk op. De ruststand was 3-3. In de tweede helft werd Argus wel wat sterker, maar vooral doeltreffender. Of stonden ze gewoon goed te verdedigen. Ze wonnen namelijk met 7-3.

Tot slot ook voor de B natuurlijk pannenkoeken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie