ZONDAG: het duel van de waarheid (+feest!)

Zeer gewaardeerde Sporting Westers, fanatieke korfbalfans en alle overige medemensen: OPGELET. Zondag speelt Sporting West 2 het duel van de waarheid. In een directe confrontatie met concurrent DKV speelt de ploeg om het kampioenschap en promotie naar de res. 2e klasse.

Dat vraagt natuurlijk om een volle sporthal, want we hebben iedereen nodig om de ploeg naar een zege te schreeuwen.

Sporting West 1 speelt ook tegen DKV Victoria en jaagt op een mooie positie in de top-3. En omdat dit alweer de laatste thuiswedstrijd is in de zaal, is het na afloop groot feest bij Dirk en Carina in het café. En ik heb ergens al horen fluisteren dat er weer voor zingend entertainment is gezorgd. Dus dat belooft weer veel vrolijkheid.

Tot zondag allemaal!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie