Team van de week: de E2

Na de meiden van de D2 is het nu de beurt aan de jongens van de E2. De E2 bestaat uit 6 jongens. Gabriël is de routinier. Hij zit het langste op korfbal en is in de F begonnen. Aan het begin van het seizoen zijn Manuel, Abel en Elvis nieuw op korfbal en in de E2 gekomen. Het team werd later nog aangevuld met Oscar en helemaal nieuw is Philip. De E2 heeft een hele trainingsstaf. Op woensdag trainen ze met de E1 mee. Op vrijdag kregen ze training van Jelle, Nena en Gijs, die ook de coaches zijn. Het team speelt leuk mee in de competitie, er wordt gewonnen en verloren en zo staan ze in de middenmoot in hun poule. En als team van de week staan ze dus vol in de spotlights.

 

Datum                                                 wedstrijd                      team van de week

Zondag 10 maart          15.25 uur          Sw1-Furore                   E2 en nieuwe spelers

Zondag 24 maart          14.35 uur          SW1-DKV Victoria        F1, Kangoeroes,kinderen van leden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie