Zaterdag 5 januari

Zaterdag 5 januari met dit keer alleen de F1 tegen Groen Geel

Nog in de vakantie eigenlijk. Maar de F1 had nog een inhaalwedstrijd te goed tegen Groen Geel. Om 9 uur mochten we aantreden in Wormer.

Groen Geel is een sterke tegenstander, maar we gingen gewoon goed ons best doen. Alicia was nog op vakantie. Met 4 spelers zou het zeker lastig worden, maar Puk wilde wel meespelen en mocht dus onverwacht haar wedstrijd debuut maken.

Puk begon als superspeler. Aanvoerder was Alyssia en samen met Isabelle, Jip en Geoffrey begon ze aan de wedstrijd.

Het werd al snel 3-0 voor Groen Geel. Puk mocht dus al snel meedoen. Toen werd het effies een echte wedstrijd, maar nadat Groen Geel op 4 en 5-0 kwam was het eigenlijk wel gespeeld. Na 10 minuten was het 6-0, met rust al 12-0. In het derde kwart ging Groen Geel nog even door om via 20-0 uit te komen op 30-0.

De strafworpen waren wel weer spannend. Via doelpunten van eerst Alyssa en Jip werd het 0-1 en 1-2. Groen Geel Wist uiteindelijk wel te winnen met 4-3. Het derde punt voor ons werd gescoord door Puk.

Volgende week spelen we om 9.15 uur in Almere tegen EKVA. Hopelijk wordt dit weer een echte wedstrijd. Selma is dan de coach.