Team van de week: de D3

Zondag 27 januari is de D3 team van de week. Een team met 9 spelers: 4 jongens en 5 meisjes. De meeste kinderen zitten al een tijdje op korfballen. Fionnuir, Noor, Emily,Irma, Joanie, Paul,Olivier en Julian zijn via de F en de E in de D3 gekomen. Alleen Yanoah is nog maar kort op korfbal. Vorig seizoen mocht hij in de zaal in de E3 starten en via de D2 is hij in de D3 gekomen. Julian is het seizoen nog gestart in de E2, maar in de zaal is hij ook bij de D3 gekomen. De D3 wordt getraind door Joost, Vitoria en sinds kort ook Jeffrey. Ze spelen nu voor het eerst in de D en in twee vakken en dat is nog erg wennen.

Datum                                                 wedstrijd                      team van de week

Zondag 27 januari         15.25 uur          SW1-Haarlem               D3

Zondag 10 februari       15.25 uur          SW1-DOT                     D2

Zondag 10 maart          15.25 uur          Sw1-Furore                   E2 en nieuwe spelers

Zondag 24 maart          14.35 uur          SW1-DKV Victoria        F1, Kangoeroes,kinderen van leden

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord