Selectie speelt tegen China

Zondag 23 december speelt onze selectie een oefenwedstrijd tegen de nationale selectie van Volksrepubliek China. De Chinezen zijn in Nederland om in de kerstweek mee te doen aan de jaarlijkse korfbalchallenge in Rotterdam en in aanloop daar naar toe spelen zij een aantal oefenwedstrijden. Heel leuk vinden zij het om in Amsterdam te oefenen en ditmaal is Sporting West de tegenstander. Uiteraard hopen we op veel publiek.

De wedstrijd, die mede mogelijk wordt gemaakt door onze sponsor Bonarius Bedrijven,  begint om 18.00 uur. We hebben kroegbaas Dirk en Carina gevraagd om ook aanwezig te zijn, zodat er na afloop onder het genot van een drankje nog kan worden nagepraat over deze voor ons unieke ontmoeting.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie