Zaterdag 24 november

Zaterdag 24 november was de C1 team van de week en speelde de D2 in Hillegom tegen SDO.

Zaterdag 24 november was de eerste competitieronde. Het eerste begon thuis tegen RDZ. De C1 was dus ook het eerste team van de week.

Voor de spelers was dat dus weer even wennen of kwam het dat de wedstrijd op zaterdag was?

De C1 werd door 4 spelers vertegenwoordigd. Agata, Britt, Emilija en Luar waren de afgevaardigden.

c1 team van de week 181124 (1)

Zaterdag 24 november begon ook voor de D2 de competitie. De eerste wedstrijd was in Hillegom tegen SDO.

Aanvoerder was Aicha en samen met Janna en de “jongens” Sylvie en Pieter begon ze aan de wedstrijd. Lotte was de eerste wissel.

Heel snel kwamen we op 0-1 via Sylvie. Daarna werd het meer een wedstrijd. Kansen aan beide kanten, maar het volgende doelpunt was toch voor ons. Pieter was de maker. Het ging toen wat makkelijker. Voor de rust wisten Janna en Pieter nog een keer te scoren, Ook SDO wist te scoren, zodat het na 10 minuten 1-4 was. Na de time out bleef Aicha aan de kant en kwam Lotte erin. En toen stonden er 2 Lottes in het veld, want ook bij SDO speelde een Lotte. We bleven wel beter, maar het scoren ging wat minder. Twee doelpunten: de 1-5 via Lotte en de 1-6 door Janna. De rust werd dan ook 1-6. Na de rust ging Sylvie eruit. De Lottes hadden elkaar nu ook gevonden in een rechtstreeks duel met elkaar. Aicha wist met de 1-7 haar eerste competitie doelpunt te maken. Janna wist de 1-8 te scoren en Lotte tegen Lotte de 1-9. Vlak voor de time out kwam SDO op 2-9. Na de time out werd het snel 2-10 door Janna en 3-10. Toen brak er een lange periode aan zonder doelpunten, maar aan het eind liep de D2 toch nog uit: Lotte met 3-11 en Janna met de 3-12. De eerste wedstrijd van de nieuwe competitie werd dus winnend afgesloten.