Likes voor vervanging veldverlichtng

Hoi allemaal
Graag vragen we jullie hulp.
In het kader van een actie van de Gemeente Amsterdam rondom o.a. duurzaamheidhebben we een idee ingediend om het oude deel van de veldverlichting te vervangen door LED lampen. Hiermee zal het stroomverbruik aanzienlijk worden gereduceerd en zullen zeker ook de onderhoudskosten afnemen. Om dit idee uiteindelijk aan een commissie ter beoordeling voor te kunnen leggen moesten er voor 7 november a.s. 50 positieve likes worden verzameld op de website van westbegroot.amsterdam.nl
Het is even zoeken naar ons voorstel, filteren op “Duurzaam” en “Westerpark” helpt prima. Inmiddels hebben we de noodzakelijke 50 likes al bereikt, maar hoe meer likes hoe sterker we staan in het verzoek.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie