D2 uit tegen Danaïden

De D2 moest 29 september spelen tegen en Bij Danaïden. Een wedstrijd om het kampioenschap. De eerste 2 wedstrijden wisten beide teams ruim te winnen. Vorige week was de eerste ontmoeting tussen beide teams. Via een 3-7 achterstand bij rust wist de D2 die heel knap te winnen met 13-9.

Nu dus return in Leiden.

d2 uit tegen danaiden 190929 (1)

De D2 begon met aanvoerder Aya en Lotus als jongens, Farah en Lotte mochten gewoon als meisje spelen. Janna was de eerste wissel.

Ook dit keer kwamen we op achterstand. We kregen wel wat kansjes maar wisten niet te scoren. De tegenstander was veel effectiever. Ze kwamen via snelle aanvallen op 3-0. Dat was de stand ook na 10 minuten. Na 10 minuten kwam Janna erin voor Aya. Farah wist de 3-1 te maken, maar 2 kansen voor Danaïden betekende ook gelijk 5-1. Voor rust wist Janna nog de 5-2 te maken. Na de rust draaide het spelbeeld. We kregen al wel kansen, maar nu gingen ze er ook in. De tegenstander wist niet meer te scoren. Via Aya (5-3,5-4), Farah (5-5) en Lotte (5-6,5-7,5-8) liepen we uit naar een goede overwinning. Wat de Spanjaarden niet was gelukt is onze D2 wel gelukt: Winnen in Leiden.