D2 tegen KIOS

Zaterdag 8 september was de eerste competitiewedstrijd voor de D2. Lotus en Lotte waren allebei licht geblesseerd. Voor de zekerheid was Pieter er bij gekomen.

Het werd een spetterende openingswedstrijd. De afgelopen 2 weken werd er al goed getraind en zo`n start motiveert nog eens extra.

We begonnen met aanvoerder/jongen Lotte. Samen met Farah en Aya als meisje en Janna als jongen.

Vorige week werden in het eerste kwart veel kansen gemist. Nu gingen ze er wel goed in. Na 10 minuten was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Janna met de 1-0 en 4-0, Lotte met de 2-0 en 5-0, Farah met de 3-0 en 7-0 en Aya met de 6-0 bepaalde al na 10 minuten de 7-0 voorsprong. In het tweede kwart kwamen Pieter en Lotus erin voor Lotte en Farah. Er werd wat minder gescoord, maar wel goed gespeeld. Janna was op dreef en scoorde voor de rust nog de 8-0 en de 10-0. Aya was trefzeker bij doelpunt 9. Rust dus met 10-0. Daarna de opdrachtjes, maar het scoren ging door na de rust. Janna en Aya gingen er nu even uit. Farah nam het scoren gewoon over:11-0,12-0 en 14-0. Lotus wist ook te scoren:13-0 en de 15-0 was van Lotte. Het laatste kwart: Dit keer weer zonder Pieter en Lotus. Het scoren ging gewoon door. Er werd dan ook heel goed gespeeld. De afspraken die we hadden gemaakt werden goed opgevolgd en we konden blijven aanvallen. KIOS was maar weinig bij onze korf. Zouden we de 0 houden? Janna wist de 16-0 te maken, Farah de 17-0, Aya 18-0 en 20-0, Lotte de 19-0. Feest, maar KIOS deed toen toch wat terug en wist de eer te redden. De 21-1 was van Lotte.

Een ruime overwinning door goed spel behaald. We trainen heel goed, maken afspraken hoe te spelen en dat pakte vandaag heel goed uit. En….alle meiden hebben gescoord.