Overlijden Mw. D. Hoenson-Ronkel

Gister bereikte ons het trieste bericht dat vrijdag 27 juli j.l. Mw. D. Hoenson-Ronkel is overleden op de respectabele leeftijd van 94 jaar.
Voor de meesten van ons was ze beter bekend als Tante Dien; de moeder van Gerda en Lidy, schoonmoeder van John en Herman, oma van Renzo, Erwin en Mirel, schoonoma van Annemiek en Florence en niet te vergeten grootoma van Sam, Suus, Mick en Sep.
Tante Dien kunnen we beschouwen als een van onze meest trouwe supporters, zowel uit de Westerkwartier periode als uit de Sporting West tijd. Vroeger uiteraard in het gezelschap van haar man Ger; nadien kwam ze vaak mee naar het veld met Herman en Lidy.
Dien heeft altijd een warme belangstelling gehad voor alles wat zich binnen de vereniging afspeelde. Helaas werd het de laatste jaren vanwege fysieke klachten steeds moeilijker om het veld nog te bezoeken.

Namens Sporting West wensen we de familie veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Rouwkaart mevr. D. Hoenson-Ronkel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord