Zaterdag 12 mei

Vandaag de E2 tegen Groen Geel, F2 tegen OKV en de F1 tegen Stormvogels.

De laatste zaterdag van de meivakantie. Een zaterdag met genoeg vakantiegangers en dus een hoop invallers.

De Effies en de E2 konden spelen. De E2 begon als eerste op ons veld.

Aanvoerder Daniël mocht samen met Gabriël, Fionnuir en Emily aan de wedstrijd beginnen. Eerste wissel was Julian.

Groen Geel was vandaag ook weer veel sterker, vooral hun heren wisten veel ballen te onderscheppen, zodat we er amper uit kwamen.

Na 10 minuten stond het dan ook 0-4. In het tweede kwart kwam Julian er in voor Daniël en gelijk kregen we ook wat meer snelheid in het team. Julian wist de 1-5 te maken en na een snelle uitbraak was het alweer 2-5 door Gabriel. Maar Groen Geel was weer wakker en liep uit naar een ruststand van 3-8. Emily had de 3-7 tussendoor nog gemaakt.

Na de rust wat minder doelpunten. Groen Geel liep uit naar 3-10. Maar in het laatste kwart werd er weer meer gescoord: Julian de 4-15 en Emily de 5-16 wat ook de eindstand werd.

e2 thuis tegen groen geel 180512 (1)

Na de E2 was het de beurt aan de F2.

Die moesten tegen OKV spelen.

Bij de F2 zagen we aanvoerder Chiara, Rixt, Max en Nicky beginnen. Boris en Jinne waren reserve.

Heel veel doelpunten, vooral tegen. Heel snel mocht superspeler Boris er al in. In het eerste kwart liefst 13 doelpunten. Nicky (1-1), Boris (2-8) en Rixt (3-9) wisten voor ons te scoren. In het tweede kwart wisten we er weer 3 te scoren. Jinne met de 4-13 en Nicky met de 5-14 en 6-14. Na de rust wist alleen OKV nog te scoren. Wel minder dan in de eerste helft, want de eindstand werd 6-20.

De strafworpen werd een gelijkspel:1-1. Hier wist Nicky te scoren.

f2 thuis tegen okv 180512 (4)

Na de F2 was de F1 aan de beurt. Een stuk spannender dan de F2. De F1 was nog voor gekomen via Daniël en Sam. Maar Stormvogels kwam gelijk en nam zelfs een voorsprong. Uiteindelijk wisten ze met 7-9 te winnen.

De strafworpen werden wel door de F1 gewonnen met 3-2.