Zaterdag 21 april

Met de E2 en de F2.

De E2 moest om 12 uur spelen in Wormer tegen Groen Geel. We vertrokken om 11 uur, maar het was een beetje druk. De Haarlemmerweg was opgebroken en al het verkeer moest via omwegen zijn weg vinden. Via de van Hal en Jan van Galenstraat moesten we naar de snelweg. Een klein stukje waar we ongeveer 40 minuten over deden. Snel dus maar even Groen Geel gebeld dat we onderweg waren. Eenmaal op de snelweg ging het gelukkig weer vlot, zodat we maar 5 minuten te laat waren.

De E2 begon met aanvoerder en enig meisje Milijne. Julian werd Julia en Daniel en Gabriel waren de jongens. Eerste wissel was Jesse. Een leuke eerste kwart wedstrijd met 2 gelijkwaardige teams. We kwamen met 1-0 achter, maar Daniel wist de 1-1 te scoren. In het tweede kwart kwam Jesse erin voor Gabriel. Groen Geel had ook gewisseld en ze waren gelijk een stuk sterker. In het tweede kwart konden we het nog goed bijbenen. De ruststand werd 3-1. In het derde kwart waren we het wel een beetje kwijt. Groen Geel liep uit naar 7-1. In het vierde kwart kwam weer wat herstel. Julian was als meisje vervangen door Daniel. Groen Geel wist nog 1 maal te scoren. Eindstand dus 8-1. Helaas verloren. De strafworpen werden wel weer gewonnen: 2-3.

e2 uit tegen groen geel 18-421 (1)

De F2 werd natuurlijk op de hoogte gebracht van de chaos en verzamelde maar aan de andere kant van de spoordijk bij st Barbara. Een goede keuze , want die waren ruim op tijd bij OKV. Jesse was hier de aanvoerder en samen met Alicia, Boris en Max begon hij aan de wedstrijd. Rixt en Jip waren de eerste wissels en Jip de eerste superspeler. OKV kwam te snel op 2-0. Daarna waren er wat kansen over en weer, maar alleen OKV wist te scoren, Jip kwam er in als superspeler en het eerste kwart werd afgesloten met een 4-0 achterstand. In het tweede kwart werd Boris de superspeler. Max mocht even uitrusten. Nu waren wij de sterkste. Jesse met 4-1, Boris als superspeler 4-2, Als dank mocht hij naar de kant. Met een mooi afstandsschot wist Jesse zelfs 4-3 te scoren. Maar toen werd OKV weer wakker, want ze wisten voor rust weer 2x te scoren. Na de rust gingen we verder met Alicia als superspeler. Jesse mocht even uitrusten. Scoren lukte niet meer. OKV wist wel te scoren. Na driekwart was het 12-3. In het laatste kwart gelukkig weer wat doelpunten. Rixt had het vizier nu wel op scherp staan en wist de 13-4,15-5 en 17-6 te scoren. Die 17-6 was de eindstand. De strafworpen werden met 4-0 verloren.

f2 uit tegen okv 18-421 (2)