Zaterdag 14 april met wedstrijden van de F2,D2 en E2

De dag begon vroeg met de F2. Om 8 uur al moesten ze verzamelen om bij en tegen Groen Geel te spelen.

f2 uit tegen groen geel 140418 (1)

Aanvoerder Max mocht samen met Chiara, Rixt en Alicia aan de wedstrijd beginnen. We hadden precies 4 spelers, dus geen superspeler of wissel.

De eerste helft was een hele leuke wedstrijd. Kansen over en weer zonder veel doelpunten. Na het eerste kwart was het nog maar 0-0. Met rust had Groen Geel er toch 2 gescoord. Met rust dus 2-0 achter. In de tweede helft werd Groen Geel wel sterker. Veel kansen en in het derde kwart werd het 6-0. In het laatste kwart viel Max uit met een blessure. Zonder wissels, maar met hulp van Mick van Groen Geel gingen we toch 4 tegen 4 verder. Groen Geel bleef sterker en liep uit naar 12-0. Toch hadden we best wel een goede eerste helft. Max viel heel veel ballen en er waren kansen. Jammer dat we dat niet de hele wedstrijd konden volhouden. Volgende keer hopelijk wel een wissel, zodat de spelers ook even kunnen uitrusten.

De strafworpen werden wel door ons gewonnen:2-3

De D2 moest bij Blauw Wit spelen. Amy was aanvoerder en samen met Farah mochten ze als jongen spelen.

Via Lotte kwamen we voor. Na een kwart was het nog 1-1, maar toen liep Blauw Wit uit. Ruststand was al 6-1. De eindstand werd 15-1

De E2 moest thuis spelen tegen Furore.

We begonnen met aanvoerder Julian, Jairo, Lotte en Milijne. Wissel was Lasse. De eerste kansen waren voor ons, maar het eerste doelpunt was voor Furore. Gelukkig kwamen we ook snel weer gelijk door Lotte. Die 1-1 was ook de stand na 10 minuten. Lasse mocht erin voor Julian. De E2 kreeg steeds meer kansen en wist ook goed aan te vallen. Met mooie doorloopballen van Jairo werd het publiek vermaakt. Die leverde de E2 ook 3 doelpunten op. Ruststand werd dan ook met 4-1 gehaald. Na de rust mocht Jairo nog even nagenieten van zijn mooie acties. Furore wist in het derde kwart ook weer 2x te scoren, maar Lotte met 5-1,6-1 en 7-2 en Lasse met 8-2 zorgde ervoor dat het na 3 kwart 8-3 stond. In het laatste kwart mocht Jairo even meisje spelen voor Lotte. Jairo wist nog 2x te scoren:9-3 en 12-3. Tussendoor zagen we Lasse nog de 10-3 en 11-3 scoren. Een goede wedstrijd van de E2, dat bereikt werd met goed samenspelen. Iedereen kreeg de bal en zo konden andere weer vrij lopen.

De strafworpen werden met 6-5 gewonnen.