Dinsdag 17 april met de E2

Moest de E2 uit tegen Zaandam Zuid. Dit was de inhaalwedstrijd van Paaszaterdag. De wedstrijd was om 18 uur.

De E2 begon met aanvoerder Daniël, Gabriël, Irma en Luna. Jairo was de eerste reserve. We begonnen al gelijk heel sterk. Veel kansen, Een strafworp, die helaas werd gemist en een doelpunt van aanvoerder Daniël. Na 10 minuten stond het verdiend 0-1. Na de onderbreking kwam Jairo erin voor Daniël. Ook nu weer veel kansen, een gemiste strafworp, afgekeurde doelpunten en een geldige van Jairo. De ruststand werd dan ook 0-2. Na de rust kwam Daniël er weer in voor Gabriël. Ook nu weer heel veel kansen, afgekeurde doelpunten en veel schoten. Er werd geknokt voor elke bal. Veel ballen werden onderschept, er werd daarna snel weer aangevallen. We waren echter wat slordig met de kansen benutten. We kregen er ook veel, want er werd goed afgevangen. Hierdoor konden we lang blijven aanvallen en veel schieten. Ze gingen er echter niet geldig in. In het laatste kwart verving Gabriël Luna. Ook nu weer veel kansen, maar we werden ook moe en Zaandam Zuid kreeg nu toch ook kansen. Gelukkig wist Irma de 0-3 te scoren, wat ook de eindstand werd.