Team van de week : de Kangoeroes, Effies en kinderen van leden.

Zondag 11 maart          Sporting West-Swift                 Verzamelen om 14.10 uur in de sporthal.

 

Dit keer hopelijk een hele grote groep kinderen die mee oploopt met het eerste en ze luidkeels gaan aanmoedigen. Het eerste speelt de toch nog belangrijke wedstrijd tegen Swift en heeft alle steun wel nodig.

Extra aandacht dit keer voor de Kangoeroes en Effies. Bij de Kangoeroes zien we Meiko en Suus. Jip en Max trainden ook mee bij de Kangoeroes, maar gaan op het veld naar de F. De Kangoeroes trainen op vrijdag in de Westerparkschool en doen mee met de oefenuurtjes op zaterdag. Vaste trainer bij de Kangoeroes is Sylvie. Wel krijgt ze regelmatig hulp van Luna en ook tijdens de oefenuurtjes wordt ze meestal wel bijgestaan door de meiden van de D2.

Op het veld krijgen we 2 F teams. Nieuw in de F zijn Jinne,Jip, Max, Alicia en Angelino. Al langer spelend in de F zijn Nicky, Boris, Jairo, Chiara, Sam, Lasse en Tess. De F traint ook op vrijdag in de Westerparkschool. Trainer op vrijdag is Sacha en ook zij krijgt regelmatig hulp van o.a Britt, Pieter, Luna of Jelle. Op woensdag is de inlooptraining en dan trainen ze mee met de E. Coach van de F1 is Remko. De F1 heeft afgelopen seizoen al gespeeld op het veld en in de zaal. Met wisselend resultaat. In de zaal zijn we best of de rest. Er zijn 3 teams die er ver bovenuit steken en van de andere vier staat de F1 bovenaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie