Oefenwedstrijd E tegen Blauw Wit D3

Donderdag 15 februari was er een oefenwedstrijd tussen Sporting West E en Blauw Wit D3.

De E1 is alvast aan het oefenen in twee vakken. Noor, Fionnuir, Emily, Olivier en Joanie kregen hiervoor de nodige versterkingen uit de E3. Voor Luka, Jesse, Yanoah en Angelino was dit natuurlijk weer een nieuwe ervaring, want ze spelen nog geen competitie. Ook Emilija deed mee en zij is nog helemaal nieuw bij Sporting West.

Molly was de scheidsrechter. Ze zag Sporting West beginnen met in de aanval Jesse,Joanie, Olivier en Emily. In de verdediging stonden Fionnuir,Noor,Luka en Yanoah. Dat spelen in 2 vakken iets nieuws is bleek al snel toen Yanoah maar gelijk ging aanvallen. Daarna wist gelukkig iedereen de bedoeling met 2 vakken. Het werd een spannende wedstrijd met 2 ploegen die wel gelijkwaardig waren. Na het eerste kwart stond het 1-1. Na de 0-1 wist Emily via een strafworp gelijk te maken. Voor de rust liep Blauw Wit uit naar 1-3. Na een kwart waren Noor en Luka vervangen door Emilija en Angelino. In de rust ook weer 2 wissels. Dit keer gingen Joanie en Jesse eruit. Olivier wist ons tweede punt te scoren. In het laatste kwart weer wat wissels. Dit keer gingen Yanoah en Fionnuir naar de kant. Via 2 mooie aanvallen wist Joanie nog 2x te scoren. Helaas was dat niet genoeg voor de winst. Blauw Wit wist namelijk 8x te scoren. Eindstand 4-8. Een leuke wedstrijd, maar vooral ook een goede oefening. Bij deze wordt de D3 van Blauw Wit nog bedankt voor de wedstrijd.