verslag Huizen E3 – SW E2

Na 2 verlieswedstrijden reisden we op 09-12-2017 af naar Huizen. Huizen had al 2 wedstrijden gewonnen, zelfs tegen Groen Geel waar wij 12-5 van hadden verloren. Dit beloofde niet veel goeds. Gabriël moest helaas afhaken, dus met Julian, Daniël, Milijne, Irma en Rixt begonnen we aan onze wedstrijd. Het ging heel gelijk op, de teams waren enorm aan elkaar gewaagd en wat werd er aan beide kanten goed verdedigd! Af en toe werd geprobeerd in de aanval het 4-0 systeem in werking te stellen en er werd tijdens de wedstrijd zelfs een aantal keren een doorloopbal genomen. Na elke doorloopbal volgde een enthousiast applaus van de tribune. Helaas werd hieruit niet gescoord. Na de 1e helft stonden we, door een mooi doelpunt (klein kansje) van Irma, met 0-1 voor. In de 2e helft ontwikkelde zich hetzelfde patroon en wisten we wederom door een verzilverd klein kansje van Irma op 0-2 te komen. Snel daarna werd er 1-2 gescoord en de laatste 5 minuten waren reuze spannend, maar de E2 wist door goed verdedigen en het onderscheppen van de bal te voorkomen dat het 2-2 werd. De 1e winst dit zaalseizoen is binnen! Na afloop hebben we ook nog met 4-6 (!) gewonnen met de strafworpen.

Ik zie wat er in de trainingen wordt geoefend terugkomt in de wedstrijd. Laten we dat vooral blijven proberen, dan weet ik zeker dat er nog meer applaus van de tribune komt!