De F1 tegen Badhoevedorp

Zaterdag 25 november was een drukke dag voor de F1. `s Avonds Sinterklaas, maar eerst naar Badhoevedorp om daar te spelen tegen Sporting Badhoevedorp. De wedstrijd begon om 12 uur met Coaches Jordy en Desiree en natuurlijk de spelers: Tess,Boris,Jairo en Lasse. Nicky en Chiara waren de eerste wissels. In het eerste kwart kregen we de nodige kansen, maar werd er maar 1 keer gescoord…door Badhoevedorp. Badhoevedorp kwam op 1-0 voorsprong. In het tweede kwart geen doelpunten. Boris en Lasse waren eruit gegaan. De rust stand werd 1-0. Na de rust zagen we Chiara, Nicky,Lasse en Boris in het veld. Badhoevedorp was echter al snel weer scherp en wist snel 2x te scoren. Hierna weer een tijdje geen doelpunten. Pas in het laatste kwart werd er weer gescoord. Lasse scoorde 3-1 en Jairo 4-2. Dit werd ook de eindstand. Een leuke wedstrijd met kansen aan beide kanten, maar Badhoevedorp wist er 2 meer te scoren dan de F1. De strafworpen werden net als de wedstrijd gewonnen door Badhoevedorp met 4-2.