De D2 tegen HBC

11 november is de dag…..

Om 9uur verzamelden we om met z’n allen naar Heemskerk te rijden.

Dounia en Sylvie als inval en Luna en Amy waren er niet dus toen bleven we met Lotus, Aya, Dounia en Janna als eerste in de aanval en Farah, Sylvie, Ella en Lotte in de verdediging. In de eerste helft scoorde Dounia, Farah en Sylvie, ook scoorde de tegenpartij dus het was 3-1 voor Sporting West! Aan de kant stonden de opa’s, oma’s, moeders en vaders te juigen: Sporting West, is The Best!

In de tweede helft scoorde Farah nog 4-1 de tegenpartij was het al een beetje zat  maar gaan ze nog scoren??? De tijd tikte snel maar toen floot de scheidsrechter en de wedstrijd was afgelopen met 4-1!!!!!

Ik denk dat dat komt doordat we snel overgooiden en doordat het tempo er goed in zat en we echt goed samen speelden. Dank aan onze top trainers/coaches Alexander en Joost!

Tekst geschreven door: Farah & Lotus.