Zaterdag 9 september met de F1, E2 en E1

Met vandaag de F1, E2 en de E1

sfeerbeelden van de F1,E2 en E1

De F1 moest om 10.45 uur spelen tegen TOP. De eerste wedstrijd van deze F1.

De F1 bestaat uit Chiara, Sam, Jairo, Nicky, Lasse en Boris. We begonnen met aanvoerder Chiara, Sam, Jairo en Nicky. Top was de eerste die scoorde, nadat wij toch ook al wat kansen hadden gehad. Jairo wist snel weer gelijk te maken. Na een kwart stond het 1-1. Lasse en Boris kwamen er toen in voor Sam en Nicky. Een snel doelpunt van Lasse gevolgd door een doelpunt van Jairo leverde een 3-1 voorsprong op. Toen ging het even gelijk op. Top kwam op 3-2, maar toen kwam Lasse los: 4-2,5-2 en zelfs 6-2 terwijl TOP al een superspeler had. Voor rust werd het toch weer 6-3. Na de rust mocht Top nog verder met een superspeler, maar we bleven voor: Nicky maakte 7-3, maar TOP liep toch in; Na 3 kwart was het 7-5. In het laatste kwart werd het spannend. Jairo nog wel 8-5 en 9-5, maar via 9-6 en 9-7 en zelfs 9-8 wist Jairo weer wat lucht te geven: 10-8 en 11-9. Eindstand werd een spannende 11-10. De strafworpen werden 3-5 voor TOP. Een spannende wedstrijd met veel doelpunten.

Na de F1 mocht de E2 tegen Swift. Swift had niet genoeg spelers, maar Ella uit de D2 ging hun helpen.

We begonnen met Irma, Rixt, Julian en Daniël. Gabriël was de eerste wissel. Via Irma kwamen we op 1-0. Maar langzaam werd Swift wat sterker en na een kwart was het 1-1. In het tweede kwart wist Swift er weer 2 te maken. We moesten tot het laatste kwart wachten tot er weer werd gescoord. Irma met de 2-3 eindstand. Een leuke wedstrijd. Beide ploegen waren toch wel aardig aan elkaar gewaagd. We kregen best wel veel kansen en er werd ook wel goed verdedigd. Jammer dat Swift 1 keer meer wist te scoren. Een gelijkspel zoals bij de strafworpen had juister geweest. (1-1)

Na de E2 mocht de E1 spelen met Rapid. De E1 bestaat uit Fionnuir, Paul, Olivier, Emily, Noor en Joani. De eerste 3 hadden al een kleine warming up gedaan met de D2 en begonnen aan hun tweede wedstrijd. De E1 was veel sterker dan Rapid. Met rust stond het nog 3-0, maar daarna gaf de E1 nog wat gas en liep uit naar een 10-0 overwinning. De strafworpen werden spannender: 5-3.