Zaterdag 30 september

Met de F1,E2 en D2

d2 thuis tegen rapid 170930 (1)

De F1 moest om 10 uur spelen tegen KZ Danaïden. Beide teams hadden alle wedstrijden gewonnen. Een echte topper dus.

We begonnen met Jairo,Boris, Nicky en Chiara. KZ kwam met 0-1 voor, maar in het eerste kwart wist Jairo nog gelijk te maken.

In het tweede kwart gingen Chiara en Nicky naar de kant. Jairo wist nu 2x te scoren. We waren nu wel de betere. We kregen genoeg kansen om verder uit telopen. Die 3-1 werd de ruststand. Na de rust mochten Jairo en Boris even uitrusten. We kwamen snel via Nicky op 4-1. KZ mocht nu een superspeler inzetten. Snel werd het 4-2, zodat ze er weer uit mocht. Heel even, want Lasse schoot de 5-2 erin. Met superspeler kon KZ al weer snel scoren, dus ze mocht er weer uit en weer erin, nadat Lasse voor 6-3 had gezorgd. Maar dit keer kwamen ze terug tot 6-5. In het laatste kwart werd het dus weer spannend. Of eigenlijk niet, want alleen KZ Danaïden wist nog te score. Vier keer zelfs, zodat de F1 met 6-9 verloor. Heel jammer als je steeds voor staat. Een superspeler hoefde er niet meer in, want de 6-9 was gelijk het einde.

De strafworpen werden wel gewonnen: 2-0

De E2 moest na de F1 spelen. Zonder Julian, maar met Jairo. Het werd een spannende eerste helft. Kansen voor beide kanten, maar alleen Haarlem wist ook echt te scoren. In het eerste kwart zelfs 2x. In het tweede kwart ook weer de nodige kansen, met dit keer 1 doelpunt voor Haarlem. De ruststand werd zo 0-3. Na de rust kwam Haarlem op 0-4, maar Irma wist nu ook te scoren uit een strafworp. In het laatste kwart stortte de E2 echter helemaal in. Haarlem kon zo uit lopen naar 1-8.

Na de E2 kwam de D2. Ze moesten tegen Rapid die ook nog geen punten had behaald. Met de nodige invallers kon er gespeeld worden. De D2 begon met Mos, Irma, Agata en Janna in de aanval. Chaim, Lotus, Ella en aanvoerder Lotte begonnen in de verdediging. Het eerste kwart ging heel goed voor D2 begrippen. Het scoren bleef beperkt tot 0-1. Ook in het tweede kwart werd er niet veel gescoord. Sylvie en Farah kwamen er nog in voor Chaim en Agata. Je kon nu goed zien dat Lotus en Farah de hele week op kamp waren geweest. Rapid ging steeds meer scoren. Uiteindelijk werd er toch weer heel ruim verloren.