Zaterdag 16 september.

Vandaag met de F1, E1,E2 en D2

f1 uit tegen rohda 170916 (1)

Om 10 uur begon de F1 bij en tegen Rohda. Vandaag zagen we Amber en Desiree als coaches. De F1 begon met Lasse, Chiara, Jairo en Nicky. Wissels waren Boris en Sam. Heel snel kwamen ze op 0-1 en 0-2 via Lasse. Het scoren ging nog effies door. Via allemaal doelpunten van Jairo werd het na 10 minuten al 0-8 en de rust werd bereikt met 0-10. Na de rust werd er minder gescoord. De eerste 10 minuten zelfs helemaal niet. Rohda wist toen ook te scoren. Kansen kreeg de F1 genoeg, maar geen doelpunten. Die kwamen weer toen Jairo weer in het veld stond. Jairo 1-11 en het laatste doelpunt van vandaag was van Nicky. Eindstand hier dus 1-12. De strafworpen werden 1-1.

Snel naar het westerpark.

Daar Speelde de E1. Zonder Olivier, maar met Noor, Fionnuir, Joanie, Emily en Paul.

De E1 moest tegen OKV. Met rust was het 3-0. Na de rust zagen we een driftig scorende Joanie en ook OKV wist te scoren. De 10 werd niet gehaald. De eindstand werd 9-2 voor de E1. De strafworpen werd hier ook een gelijkspel:4-4

Na de E1 2 wedstrijd: De E2 en de D2 moesten gelijk spelen.

De E2 tegen Vlug en Vaardig. De E2 moest het doen zonder Irma, maar speelde met Julian, Daniël, Gabriël, Rixt en Milijne.

Vlug en Vaardig heeft 2 goede jongens in het team en die maakte het grote verschil. De E2 verloor met 1-9. De strafworpen werden hier met 0-2 verloren.

De D2 moest tegen DKV Victoria. Bij de warming up was eigenlijk al te zien dat dit team verder is dan onze D2.

De D2 begon met aanvoer Ella, Farah, Sylvie en Lotte in de aanval. De verdediging bestond uit Lotus, Aya, Jelle en Fionnuir. Veel invallers dus in dit team. Eerste wissel was Noor.

DKV Victoria liet al snel zien dat ze veel beter waren. Het scorebord kon het bijna niet bijhouden. In de eerste helft werd er 14x gescoord en in de 2e helft werd er opnieuw 14x gescoord. Alleen wisten wij er via Jelle ook 1 te maken. Een ruime nederlaag dus.