Zaterdag 13 mei

Met vandaag de F2, De F3 en de E2.

Haarlem VS Sporting west E2

De E2 moest tegen Haarlem.Vorige keer speelde ze ook tegen Haarlem.Toen hebben ze met 3-7 gewonnen.Het fluitsignaal ging.Ze begonnen met Luna als aanvoerder Farah,Sylvie en Lotte.Janna was eerste wissel. Al snel scoorde Farah 1-0.Daarna scoorde Farah weer maar dan met een afstandsschot.Haarlem scoorde toen ook?.Farah scoorde toen nog een keer met een afstandsschot. De E2 en Haarlem hadden een 1 minuut pauze.Janna werdt gewisseld voor Luna.De wedstrijd begon weer.Janna scoorde als enige in die kwart.Het is rust.De stand is nu 3-1 voor Sporting West?.Farah ging er uit voor Luna.In de derde kwart werdt er helaas niet gescoort. Lotte ging in de vierde kwart er uit voor Farah.Luna scoorde maar het doelpunt werdt afgefloten voor verdedigt. Janna scoorde nog een keer.Het fluitsignaal ging de wedstrijd is afgelopen. Sporting West heeft met 5-1 gewonnen.???.Wij hebben voor Lotus want die kon er helaas niet bij zij.

Schrijvers Farah en Sylvie

De F2 en de F3

Om 10 uur moest de F3 thuis spelen tegen Groen Geel. Anna en Lou Lou mochten hun debuut maken in de F3. Ze waren nog wel de eerste superspelers. Vorige week moesten we al tegen Groen Geel spelen en toen verloren we met 11-3.

We begonnen met Aanvoerder Julian, Nicky, Milijne en Boris. Via Julian kwamen we op 1-0. De eerste keer een voorsprong voor de F3!. Maar Groen Geel kwam al snel weer gelijk. En op voorsprong. We hielden wel goed stand het eerste kwart, maar de tegenstander was wel beter. Vlak voor het einde van het eerste kwart stond het al 1-4 en mocht Lou Lou als eerste superspeler het veld in .In het tweede kwart ging Boris er uit voor Anna en gingen we met 5 spelers verder. We knokten wel voor elke bal, maar Groen Geel liep verder uit naar 1-7 met rust. Na de rust ging Nicky er uit voor Boris en in het derde kwart liep Groen Geel nog verder uit naar 1-11. In het laatste kwart werd er het nodige gewisseld. Eerst Lou Lou en toen Milijne kregen de bal op hun neus en dat is niet echt prettig. Het scoren bij Groen Geel ging nu ook wat harder en zo verloren we dus met 1-18.

De strafworpen werd een gelijk spel:3-3. Hier wisten Boris, Nicky en Lou Lou te scoren.

f3 tegen groen geel 170513 (2)

De F2 moest in Buitenveldert spelen tegen Triaz. Net als vorige week maar toen was het in het Westerpark.

Aanvoerder was dit keer Jairo. Samen met Sam, Mina en Tan begon hij aan de wedstrijd. Chiara was de eerste wissel.

Het werd een spannend eerste kwart. Nog voor iedereen in de gaten had dat de wedstrijd was begonnen stond het al 1-0. Een goede aanval van ons bracht de gelijkmaker. Er werd goed en vlot overgespeeld en Jairo wist raak te schieten. Triaz kwam weer op voorsprong en zelfs op 3-1. Zou Chiara er al snel in moeten? Maar Mina wist te scoren en zo werd het 3-2. We stonden nu goed te verdedigen en Triaz wist niet zo makkelijk te scoren. In het eerste kwart werd het nog wel 4-2. In het tweede kwart werd Triaz toch sterker. Ze liepen uit naar 8-2. In het derde kwart gingen we toch wel minder goed verdedigen. Wat wel beter ging was het uitverdedigen. Vooral Mina liet zien toch wel ver te kunnen gooien. Maar scoren lukte nog niet. Triaz daarentegen leek wel steeds makkelijker te scoren en ze liepen uit naar maar liefst 15-2. Maar het laatste kwart was voor ons. Chiara wist al snel 15-3 te maken. Het werd nog wel 16-3, maar we gingen steeds sneller aanvallen. Niet alleen Mina, maar ook Jairo en Sam lieten zien al ver te kunnen gooien, zodat we ook steeds sneller bij hun korf waren. Ook lieten we nu zien dat ook wij wel ballen kunnen onderscheppen. Van 16-3 liepen we in tot 16-8. Doelpuntenmakers waren: Sam 16-4,Mina 16-5,Jairo 16-6 en 16-7 en de laatste was voor Sam. Die 16-8 was ook de eindstand, zodat we dus kunnen concluderen dat wij het laatste kwart met 1-6 hebben gewonnen.