Zaterdag 1 april

Vandaag begonnen we met de F1, de E2 en de eerste wedstrijd van de F2. Ondertussen konden we ook kijken bij de D1.

De F1 begon de dag tegen ESDO. Gabriël was helaas ziek. Rixt was de aanvoerder en samen met Tess,Lasse en Daniël begon ze aan de wedstrijd. Irma was de eerste wissel.

ESDO kwam op voorsprong met 0-2, voordat de F1 kon scoren.Net op tijd om geen superspeler in te hoeven zetten wist Lasse 1-2 te scoren. Er werd goed gespeeld door de F1. Werd er voorheen niet altijd even goed verdedigd, dit keer ging dat al een stuk beter. Er werd in ieder geval veel feller gespeeld. Esdo wist echter wel wat meer te scoren. Bij 1-4 mocht Daniel er in als Superspeler en er gelijk weer uit nadat Irma had gescoord. Hij kon er ook weer gelijk in en weer eruit nadat Lasse voor de 3-5 had gezorgd. En weer mocht hij erin toen het 3-6 werd. Dat werd ook de rust stand. Na de rust werd Rixt de superspeler. We gingen toen wel beter spelen dan ESDO. Daniel wist 4-6 te scoren, Irma de 5-6 en het werd zelfs gelijk via Rixt. De F1 kwam in het derde kwart zelfs voor: 7-6 via opnieuw Lasse. Drie (K)Lasse doelpunten dus vandaag. Maar in het laatste kwart draaide de wedstrijd weer. Esdo kwam gelijk en voor en won de wedstrijd met 7-9. De strafworpen werden met 4-3 gewonnen.

f1 thuis tegen esdo 170401 (2)

Na de F1 speelde de D1. Voor wie nog wat sfeerbeelden wil zien:

d1 thuis tegen rohda 170401 (1)

De E2 moest het opnemen tegen Tempo en ook zij maakten er een spannende wedstrijd van.

Aanvoerder was Farah en samen met Lotus, Luna en Sylvie begon ze aan de wedstrijd. Eerste wissel was Janna. Tempo kwam op 0-1. En toen begon het scoren. Farah maakte via een goede doorloopbal de 1-1. Er volgden nog meer goede aanvallen van de E2 en Sylvie wist de 2-1 te maken. Vlak voor rust werd het toch weer gelijk. En zo golfde het spel en de doelpunten heen en weer. Janna wist de 3-3 te maken, Luna de 4-4 en Janna opnieuw 5-5. Maar toen stopte het scoren bij de E2, terwijl tempo nog even doorging tot de 8. Helaas dus verloren met 5-8. De strafworpen werden ook al verloren:1-2.

e2 thuis tegen tempo 170401 (1)

Als laatste wedstrijd op het Pupillen hoofdveld was de F2 tegen DKV Victoria. De F2 is een nieuw ploegje en vandaag was hun eerste echte competitie wedstrijd. We begonnen met Jairo als aanvoerder samen met Mina, Tan en Sam. Eerste wissels waren Nicky en Janna. De F2 begon goed. Mina wist de 1-0 te scoren met haar specialiteit: de Frans techniek, waarbij je gewoon over de handen van je tegenstander schiet. Het werd weer gelijk en via steeds weer Mina kwamen we op 2-2,3-3,4-3 en op een rust stand van 5-6. De strijd ging gelijk op. Nicky was nog ingevallen voor Sam. Na de rust bleef het spannend. Het werd 6-7 via opnieuw Mina. Maar toen liep DKV Victoria uit tot 6-9 en kon superspeler Janna erin. Het werd toen zelfs nog 6-10, voordat Janna er 7-10 van maakte. DKV Victoria had de smaak toen wel te pakken en liep, ondanks de superspeler uit. Mina wist nog wel de 8-13 en 9-14 te scoren en dat werd de eindstand. De eerste wedstrijd dus verloren. De F2 wist in de eerste drie kwarten goed bij te blijven, maar helaas stortte het in het laatste kwart helemaal in. De strafworpen werden wel gewonnen: 3-2.