Zaterdag 25 februari

Vandaag moesten de F1 en de E3 in Sassenheim spelen. Het werd een succesvolle dag, want beide teams waren TOP. Maar….als ze TOP waren….wie was dan Sporting West?

De F1 moest al om 10 uur spelen in de Korf. Vanwege de vakantie werd het wel een mixed F team met spelers uit 3 F teams.

Aanvoerder was Rixt en samen met Nicky, Sam en Tess begon ze aan de wedstrijd. Joanie was onze eerste wissel. Verder zagen we dit keer 2 Minions in de palen hangen. De F1 kwam via Rixt op 0-1.

Maar het antwoord van TOP bleef niet uit. Ze kwamen in het eerste kwart zelfs op een 4-1 voorsprong, zodat Joanie als superspeler het veld in moest. In het tweede kwart werd Sam onze superspeler. Niet lang, want hij wist al snel 4-2 te maken en mocht dus naar de kant. Beide teams waren verder wel aan elkaar gewaagd. Joanie wist 4-3 te maken, maar de ruststand werd toch weer 5-3. Na de rust mocht Rixt naar de kant. De scores gingen gelijk op: Joanie met de 5-4,6-5,7-6,en 7-7 bracht ons naar een 8-7 stand na drie kwart wedstrijd. In het laatste kwart kwam Rixt er weer in voor Tess. Joanie 8-8 en de winnende van Rixt. Zo wisten we dus weer eens te winnen.

Bij de strafworpen zagen we ook Tess scoren en die wist de F1 met 3-4 te winnen.

170225 f1 uit tegen top (2)

Na de F1 snel naar het Zwembad. Daar kwam net de bus met de E3 aan. Ze hadden de TOPPER tegen de E6 van TOP. Niet in het zwembad, maar in sporthal de Wasbeek.

De E3 begon met Mos, Olivier die weer terug was na zijn blessure, Fionnuir en Noor. Joanie was de eerste wissel. TOP kreeg de eerste kansen, maar wisten niet te scoren. Uit de tegenaanvallen wist de E3 wel 2x te scoren via Olivier. Na een kwart was het 0-2 en mocht Noor naar de kant. Nu wat meer kansen voor de E3, maar ook nog steeds voor TOP maar die kregen hem er nog niet in. De E3 liep via Mos en opnieuw Olivier uit naar 0-4. Vlak voor rust toch een doelpunt voor TOP. Ruststand werd dus 1-4. Na de rust mocht Fionnuir nog even naar de kant. Het werd nu nog spannender, want TOP ging nu ook scoren. 2-5 werd het weer door Mos en ook de 3-6 en 3-7 werd door Mos gescoord. Na driekwart stond het 3-7. In het laatste kwart was Mos de reserve. TOP kwam weer terug tot 5-7, maar de E3 wist het verder heel goed uit te spelen. Er werd goed rond gespeeld en de spelers van TOP werden steeds ongeduldiger en slordiger als ze dan een keer de bal hadden. Fionnuir als jongen was vandaag de laatste doelpunten maker en zo werd er met 5-8 gewonnen. De strafworpen mocht TOP wel winnen:3-2.