Zaterdag 21 januari

Vandaag moest de D2 tegen Triaz. Een Amsterdams Onderonsje dus.

De D2 begon met aanvoerder Britt, Isabelle, Ella en Twan in de verdediging. Lola, Tika, Sylvie en Agata mochten aanvallen. Sacha en Merlijn waren de reserves.

De wedstrijd was in het begin spannend. Kansen waren er nog niet echt, maar beide teams hadden ongeveer wel even vaak de bal. Triaz kwam met 0-1 voor. Hierna kwamen ook de kansen voor beide teams. Een mooie actie van Lola bracht de stand weer gelijk. Maar Triaz ging daarna wat beter draaien. Maakte ook de 1-2 en liep tot de rust uit naar 1-4. Sacha was er nog in gekomen voor de geblesseerde Isabelle. We hadden overigens ook nog genoeg kansen op meer doelpunten, maar die van ons gingen er niet. Na de rust werd het bij ons wat minder. Merlijn was er ingekomen voor Twan en Isabelle was weer terug voor Sacha. Veel balverlies bij het uitverdedigen compenseerde niet de paar kansen die we nog kregen. Triaz liep uit tot maar liefst 1-10. Hoewel de overwinning wel terecht was, is het jammer dat we niet meer doelpunten hebben gemaakt. De kansen waren er.

Volgende week uit tegen OVVO gaan we het opnieuw proberen.