Sporting West 1 – Midlandia 1

Sporting West 1
Sporting West verlaat laatste plek na onnodig spannend duel

Was scoren tot dusver het grote manco, dit keer maakte Sporting West er keurig 19. Toch bleef het tot de laatste minuut spannend, omdat Midlandia uit Bunnik weigerde los te laten en het gat nooit groter liet worden dan vier punten. Eindstand 19-18.

De start was veelbelovend, met 5 goals in acht minuten. Aan de andere kant werden de Utrechtse aanvallen regelmatig afgefloten wegens verdedigd. De 11-8 voorsprong bij rust was dan ook volledig verdiend.
In de tweede helft bleven de schoten gelukkig vallen en stond SW steeds aan de goede kant van de score. Jordan was voortreffelijk op schot en hij nam een groot deel van de Amsterdamse productie voor zijn rekening. Ook Raimund, Grea en Brenda wisten de korf makkelijk te vinden.

Volgende week weer een thuiswedstrijd, dan gewoon op zondag, tegen OKV. Tot dan!!