Seizoenstart F1,E1 en D2

Woensdag 31 augustus was de start van het seizoen voor de F1, E1 en D2,E2 en E3.

Meestal begin je met trainen, maar dit keer was het voor de meeste een oefenwedstrijd.

De E2 en E3 speelden onderling een wedstrijd in het park.

Er waren ook nog 3 oefenwedstrijden bij Blauw wit. Daar speelden de F1, E1 en de D2 tegen Blauw Wit.

De F1 had het nog erg zwaar. Er waren wat opstart problemen en de tegenstander was duidelijk beter door vooral meer wedstrijdervaring. Onze Effies hadden nog wat moeite met vrijlopen en juist overgooien. Maar daar gaan we aan werken. Coach Heero heeft al aangegeven waar hij op gaat letten en waar we aan gaan werken. Dus dat gaat zeker goed komen. Trainster Sacha heeft ook al gekeken en gaf al aan er heel veel zin in te hebben om jullie te gaan trainen.

De E1 speelde gelijk met de F1. Ze speelden erg goed, maar vergaten zichzelf te belonen met doelpunten. De 10-3 nederlaag klopte dus niet echt met het wedstrijd beeld.

Na de F1 en E1 was het de beurt aan de D2. Een mix van heel veel ervaring en nog helemaal geen ervaring. Voor coach Fadel was het de eerste keer als coach, terwijl Ella, Isabelle, Agata voor het eerst in twee vakken speelden in pas hun derde wedstrijd. Twan, Lola en Lisa waren er nog niet bij, maar met Sacha, Luz en Juliette hadden we gelukkig goede vervangers. De wedstrijd werd met 12-1 verloren en ook hier is dus nog genoeg te verbeteren. Onze Joost was de scheidsrechter.

 

oefenen d2 tegen bw 160831 (1)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie