De Effies op zaterdag 16 april

De F1 moest als eerste om 10 uur spelen tegen OKV. Paul was geblesseerd en ook Daniel was er niet bij vandaag.

160416 f1 thuis tegen okv (1)

Aanvoerder was dit keer Joanie. Samen met Olivier, Luna en Janna begon ze aan de wedstrijd. Binnen 10 minuten hadden Janna (1-0 en 3-0) en Olivier al gescoord. De superspeler van OKV bracht de stand weer op 3-1. Dat was de stand ook na een kwart. Sylvie kwam er nu in voor Janna. De superspeler van OKV mocht er toen ook weer snel in, nadat Sylvie een echte hattrick wist te scoren. Drie doelpunten op rij. Aanvoerder Joanie wist voor rust nog de 7-1 te scoren. Na de rust kwam Janna er weer in voor Olivier. OKV was deze periode iets beter dan onze F1. Ze konden 1x scoren, terwijl de F1 even droog stond. Gelukkig stonden we ruim voor. Het valt ook niet mee om tegen een superspeler te moeten spelen. In het laatste kwart kwam Olivier er weer in voor Luna. Hij had even uit kunnen rusten en deed Sylvie na door ook maar gelijk een hattrick te scoren. Heel snel was het daardoor 10-2. Via Sylvie (11-2 en 12-2) en Joanie werd het 13-2. Het laatste doelpunt was vandaag van Janna. Een ruime overwinning dus. In het derde kwart hadden we het even moeilijk. Na de 8-2 leek het ineens heel gemakkelijk. Liefst 7 doelpunten in 10 minuten, maar OKV had het toen eigenlijk ook wel een beetje opgegeven, terwijl wij juist beter gingen mikken. Vier van de vijf spelers wisten vandaag te scoren.

Volgende week wacht Furore op ons. Danielle is dan de coach.