De Eerste wedstrijd van de F2

De veldcompetitie werd gestart met een ploegje dat ook voor het eerst wedstrijden speelt. De F2 mocht om 9 uur al beginnen met zijn wedstrijd tegen KIOS.

f2 tegen kios 160402 (1)

Voor de F2 was dit de eerste echte wedstrijd net als van tegenstander KIOS. De eerste aanvoerder was Fionnuir. Samen met Noor, Emily en Lasse begon ze aan de wedstrijd. Rixt was de eerste wissel. Het eerste doelpunt viel al snel. Een beetje sneu moment, want het was eigenlijk wel een goed en mooi doelpunt, maar……Kios had in eigen korf gegooid. Die tellen we maar niet in een eerste wedstrijd. We gingen snel weer verder met 0-0. We kregen de nodige kansen en ook KIOS kreeg wat kansen. Het ging gelijk op. KIOS was de eerste die wist te scoren. Een voorbeeldje voor Emily, want die wist al snel de 1-1 te maken. Na de time out kwam Rixt erin voor Lasse. KIOS wist nu uit te lopen naar 1-3. Onze kansen gingen er helaas niet in. Het bleef zo wel spannend, want als ze erin zouden gaan?

Na de rust weer een wissel. Emily voor Lasse. Kios liep nu uit naar 1-5. Met behulp van superspeler Emily wist Noor 2x te scoren en mocht Emily er weer uit. In het vierde kwart was Noor de wissel en later ook weer de superspeler. KIOS wist nu makkelijker te scoren en liep uit naar 3-9. Een ruime nederlaag zou je denken, maar de mensen die de wedstrijd gezien hebben weten dat het verschil veel kleiner was. Zeker in de eerste helft was er weinig verschil.

De strafworpen werden met 2-4 gewonnen door KIOS

Volgende week wacht de volgende wedstrijd. We spelen dan uit tegen VZOD en beginnen met 0-0.