Zaterdag 13 februari

 

Was het druk in de sporthal.

De Kangoeroes, F1 en F2 hielden een oefenuurtje, de E2 moest tegen Apollo spelen en de E1 tegen KZ.

Tot Slot was de C1 aan de beurt tegen ADOS.

Het oefenuurtje van de Kangoeroes en Effies begon om 10.15 uur. Dit keer waren er ook Kangoeroes en Effies van Blauw Wit. De F2 ging een echte oefenwedstrijd spelen!

Blauw Wit was er met 8 kinderen en met hulp van Daniel en Olivier werden er 2 Blauw Wit teams gemaakt van 5 kinderen. De F1 en de F2 hadden ook ieder 5 spelers, zodat we met 5 tegen 5 zijn gaan spelen.

De F1 speelde met Sylvie, Luna, Joanie, Paul en Janna. De F2 was compleet met Lasse, Noor Finnuir, Emily en Rixt.

Er werden echte oefenwedstrijden gespeeld en er waren tussendoor voor de Effies nog andere spelletjes neergezet. Johann en Zoë gingen aan de gang met de Kangoeroes en deden daar spelletjes mee. De F1 speelde tegen een team van Blauw Wit (zeg de F1), terwijl de F2 tegen het andere team van Blauw Wit speelde (zeg maar de F2)

De F2 begon onder leiding van scheidsrechter Ruud met een wedstrijd, terwijl de F1 onder leiding van Sacha en Lisa aan een ander soort wedstrijd begon: doelpunten maken!

Na een kwartier werd er gewisseld en speelde de kinderen van de F1, terwijl de F2 kinderen doelpunten gingen maken met “slaven schieten”.

Zo speelde de kinderen 2 wedstrijden tegen elkaar en werden er ook “schiet” wedstrijden gehouden.

Voor de F2 was het hun eerste echte wedstrijd tegen een andere vereniging en het ging best goed. De eerste wedstrijd werd het 3-3 en de tweede werd er beter verdedigd en werd het 1-1. De F1 speelde ook gelijk, maar deed het iets anders: de eerste wedstrijd werd gewonnen en de tweede verloren.

oefenuurtje effies en blauw wit 160213 (1)

 

Gelijk met het oefenuurtje speelde de E2 tegen Apollo. De E2 wist te winnen met 8-5. De strafworpen werden door Apollo gewonnen met 2-3.

160213 e2 tegen apollo (1)

Na de E2 mocht de E1 spelen. Molly had zo een drukke ochtend, want na de E2 mocht ze de E1 coachen. Ze moest het helaas doen zonder de zieke Tika.

De E1 moest tegen KZ en die begonnen heel goed. De E1 stond al snel ver achter. Later konden ze zich nog wel wat herstellen, maar KZ ging er met de overwinning vandoor. Ook de strafworpen wisten de kinderen van KZ met 2-3 te winnen.

160213 e1 tegen kz (1)

 

Na de Effies en Eeetjes mocht de C1 het veld in. Ze moesten tegen ADOS en het werd een hele spannende wedstrijd. De C1 verloor met 7-8, maar speelde best wel goed.

Voor wie niet in de hal was, maar de wedstrijd wel had willen zien: hij is gewoon te bekijken op de Sporting West website:

c1 thuis tegen ADOS 1e helft 13022016

 

 

c1 thuis tegen ados 2e helft 13022016

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie