F1 thuis tegen Ados

Dit keer alleen verslag van de F1.
De Effies moesten thuis tegen ADOS spelen. Een complete F1 begon met aanvoerder Daniel, Joanie, Janna en Sylvie aan de wedstrijd. Vorige keer werd het heel spannend tegen deze tegenstander en wisten die in de laatste minuut nog een 8-9 achterstand om te buigen in een 10-9 overwinning. Toen kwamen we snel achter, nu iets minder snel. Na 10 minuten stond het 1-2. Paul, Olivier en Luna kwamen er in en Joanie mocht nog even blijven spelen. Ados liep uit naar 1-4, maar superspeler Janna wist snel weer te scoren en mocht er ook snel weer uit. Gelukkig liepen we toen in naar 4-5, maar na rust was het al snel weer 4-7. Luna mocht er in als superspeler en ook weer snel eruit. We liepen weer in en namen zelfs een voorsprong. Met 8-7 begon het laatste kwart. Via 10-8 werd het uiteindelijk weer 10-9, maar nu voor onze efffies. De strafworpen werden door Ados gewonnen.

Zondag 7 februari zijn we team van de week!