De E1 tegen KZ

Zaterdag 12 december moest de E1 bij en tegen KZ spelen. De E1 moest het zonder de zieke Chaim doen. Tika was vrijdag ook ziek, maar gelukkig kon ze wel meedoen. Mos was als invaller mee.
De E1 is als team pas in de zaal begonnen met spelen. Tika, Chaim, Jana en Twan zijn nieuwe spelers en in dit team gekomen met “routiniers” Luz en Jelle. Ook de coaches Lisse en Vitoria zijn pas met dit team begonnen als coach. De eerste 3 wedstrijden werden nog verloren. Hoe zou het nu gaan?
Luz was de aanvoerder en samen met Twan, Tika en Mos begon ze aan de wedstrijd. Een spannende wedstrijd zou het worden. Wel een tegenslag: Tika en Twan botste tegen elkaar en Tika moest de wedstrijd daardoor alweer snel verlaten. Jana verving haar.
De E1 kwam eerst met 2-0 achter, maar nog binnen de eerst 10 minuten was het alweer gelijk. In het tweede kwart werd het weer 4-2 voor KZ, maar met rust was het weer gelijk. Toen begon een goed kwart van de E1. Ze kwamen met 4-7 voor. Maar aan het einde van de wedstrijd was het weer gelijk. De einduitslag werd 8-8. De E1 heeft zijn eerste punt behaald en ook nog in een goede wedstrijd. Het team gaat steeds beter spelen en het punt was dan ook dik verdiend. Doelpuntenmakers? 4 stuks!
De strafworpen werden ook een gelijkspel: 3-3.
We waren met 2 auto`s naar KZ. De moeder van Twan en Jana reed en we waren met de bus van Luz. Toen we weer naar huis gingen stond er een Sporting West bus. Daar zijn we maar niet mee naar huis gegaan. Hoe die bus eruit ziet?