Sporting West Schoolkorfbal Kampioenschap

Woensdag 23 september was het Sporting West schoolkorfbaltoernooi.
Vooraf waren er een paar vragen: Hoeveel kinderen komen er en blijft het droog.
Een aantal teams was al opgegeven en ingedeeld. Het weer hebben we niet in de hand, maar we waren wel voorbereid op slecht weer.
Om 13 uur was het heel mooi korfbalweer. De eerste kinderen kwamen er al aan. Een kwartier later…regen en nog meer kinderen. Om 13.30 uur werd het weer droog en kwamen er nog meer kinderen.
Uiteindelijk konden we beginnen. Lisanne was druk aan het rekenen om een goed wedstrijdprogramma te maken. Casper was begonnen met de warming up.
Uiteindelijk zou het soms zachtjes regenen, maar de meeste tijd was het droog.
Met 7 teams van de Waterkant, 7 teams van de Westerparkschool en 1 team van de Catamaran konden we aan het echte toernooi beginnen. Op 4 velden werd er gestreden voor elk doelpunt. De Waterkant begon sterk aan het toernooi. Bij groep 5-6 stonden 3 teams van de Waterkant en 1 team van de Westerparkschool in de halve finales. Twee Waterkant teams moesten tegen elkaar en maakten het heel spannend. Twee ronden strafworpen moest de beslissing brengen, nadat de wedstrijd gelijk was geëindigd. De Westerparkschool won de finale en ging er met de eerste prijs vandoor. Ook bij de groepen 3-4 was het een strijd tussen de Waterkant en de Westerparkschool, die door de Westerparkschool werd gewonnen. Om 16.30 uur was het toernooi weer voorbij en gingen de bekers weer richting de Westerparkschool.
Alle kinderen kregen een diploma en een uitnodiging om eens mee te komen trainen en te kijken of korfbal en Sporting West iets is voor hun.
Een leuke middag en hopelijk zien we de nodige kinderen weer terug op ons veld.

Sfeerbeelden zijn hier te vinden:

https://www.flickr.com/photos/sportingwest/albums/72157658589479669

Foto`s van de kampioen zijn er ook:

kampioen groep 3-4 (1)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie