Pinksterkampfilm en Oscars

Zaterdag 7 februari was het zover: een avondje gala- Sporting West op sjiek.

De kantine werd omgetoverd in een donkere zaal, waarin het witte doek optimaal tot zijn recht kwam. Op de wanden hingen spandoeken van de afgelopen kamp edities. De première van dé film van het jaar zou worden getoond, waar iedere Sporting Wester speciaal voor naar het Ladderhuis was gekomen.

Geheel in stijl liep een ieder over de rode loper langs persfotografen Remko Heerholtz en Richard Weewer het clubhuis in. Stemmen, dat was de eerste activiteit van de avond. De Oscars zouden tenslotte uitgereikt worden. En wat een valsspelers hebben we toch binnen de club! Vooral onder de volwassenen. Ik zal geen namen noemen……Henne 😉

Na het passen van de nieuwe tenues, want dat kon je bij Ellen Sebregts doen deze dag, werd een plekje in de zaal gezocht. De Oscars stonden te blinken op een sokkel. Laat die film maar beginnen.

Ik zag een aantal zweetdruppels op Stefan van Nifterick zijn voorhoofd, maar tenslotte een tevreden gezicht toen we beeld op groot scherm hadden. De techniek liet ons niet in de steek en Jeffrey Post en Ilse Wassenaar trapten de avond af door de Pinksterkampfilm aan te kondigen. 5-4-3-2-1…en start!

Zo’n 45 minuten lang werd er genoten van fragmenten van de mooiste jeugdactiviteit van het jaar. Lachen, gieren, brullen. Spellen die je nooit eerder hebt gespeeld, een watergevecht met 80 man, speurtocht, dropping, een té bonte avond, afwassen, mensen IN een afwasbak….en ga zo maar door. Zat je niet in de filmzaal? Je hebt écht wat gemist. En was je niet mee op kamp? Dan verwacht het JAC zeker een opgave van jou na het zien van de film!

Een daverend applaus volgde. Op naar het volgende onderdeel: de Oscars.

Na de strenge telling van de jury, werden de Oscars uitgereikt voor de categorieën:

– beste jeugdspeler: Tim Hoenson

– beste jeugdspeelster: Maaike Voorhoeve

– beste trainer / coach: Nona Flik

– beste speler: Henne Post

– beste speelster: Grea Hage

– beste team: Sporting West C2

Met Jeffrey als presentator leek het bijna doorgestoken kaart 😉

Ellen, geheel in stijl met paarse boa, vulde de avond aan met haar ‘petje-op-petje-af’ quiz, wat ook met kamp werd gespeeld. Dit keer werd het ‘feesthoedje-op-feesthoedje-af’ en moesten foto’s van ouders van kampleiding worden geraden. Veel mensen wisten de personen op deze foto’s allemaal goed te raden! Uma Lustemberg vermaakte de zaal met een mooi zang- en gitaaroptreden. Erg knap, de zaal werd er stil van! Voor wie echt geen genoeg kon krijgen van alle glitter & glamour, was er een grote gouden fotolijst en werd je door de persfotografen vastgelegd.

De laatste restjes, door Mitchell gebakken, popcorn werden opgeveegd en zo kwam er een einde aan deze geslaagde avond! Het JAC bedankt persfotografen Remko en Richard, presentator Jeffrey, quizmaster Ellen en artiest Uma voor hun extra invulling aan deze avond! Maar vooral grote dank aan Stefan voor het maken van de prachtige film. Het was weer genieten!

Houd de website in de gaten. Je kunt je daar binnenkort opgeven voor Pinksterkamp.

Wat zal het thema dit jaar zijn???

Het JAC laat weer van zich horen rond Pasen!

Groetjes, het JAC

Ilse Wassenaar, Mitchell Roeloff, Tim Hoenson, Grea Hage2015.02.07_Pinksterkampfilm + Oscars terugblik foto's

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie